Verhuur van piano's

Piano nodig voor een uur, een dag, een week of een jaar? Pianoland verhuurt piano's op korte en langere termijn. Zowel voor concerten, trouwfeesten, zangexamens en evenementen als voor muziekopleidingen. Afhankelijk van de toepassing leveren, plaatsen en stemmen wij de meest geschikte piano.  

Concertverhuur van vleugelpiano's en buffetpiano's

 

Een goed concert heeft klasse, dat hebben de piano’s van Pianoland ook. Onze stijlvolle vleugel- en buffetpiano’s zullen jouw concert naar een hoger niveau tillen waardoor jouw concertbezoekers een onvergetelijke dag zullen beleven. Er zijn ontzettend veel keuzes, een juiste concertpiano kiezen is dus niet eenvoudig. Met meer als 30 jaar ervaring bieden wij hier enkele van onze paradepaartjes aan die het meeste geschikt zijn voor jouw concert. We bieden onder meer piano's aan van Steinway & Sons, Shigeru Kawai en tal van andere.

Particuliere verhuur van piano's

Een trouwfeest, een jubileum of een verjaardag? Geen enkel evenement is compleet zonder een piano van Pianoland. Huur een piano die bij jouw evenement past en breng direct een unieke, aangename sfeer die je gasten nooit gaan vergeten! Of volgt je - of je zoon of dochter - een muziekopleiding? Ook dan is een kwalitatieve piano van belag om de opleiding goed aan te vatten, ook al ben je niet zeker wat de toekomst brengt. Maar ook verderop in de opleiding zijn er andere wensen en noden. Door een piano te huren, hoef je geen grote investeringen te doen, en is het mogelijk om na verloop van tijd te upgraden.

Huurkoop

Bij Pianoland is het ook mogelijk om een piano aan te kopen na je er eentje gehuurd hebt. Een piano is een grote aankoop, op deze manier kan je dit aankoopbedrag spreiden waardoor de aankoop realistischer en aangenamer is. Bij Pianoland kan je huurgelden in mindering brengen met het aankoopbedrag. Er is geen aankoopverplichting, dus je zal nooit voor verrassingen komen te staan.

Wil je meer informatie over het huren of huurkopen van een piano? Vul dan het contactformulier in of contacteer ons via info@pianoland.be of 014 58 72 80.

 

Vraag hier je prijsofferte aan